IMG_0748Gode øyne må man ha, om man skal kunne se langt! Jeg har planlagt kull på Spottie og Ceildh lenge, vurdert hannhunder og startet jobben med kvalitetssikring ang. egenskaper og helse på valpene. Øyelysing ble bestilt i sommer, men det var først nå i januar at vi kunne få time her på Sørlandet. Spenningen var stor da det var vår tur! Jeg fikk det plutselig for meg at jeg kunne være en av dem som fikk en sjokk beskjed jeg ikke ville ha.

Jeg hadde løpt fra alt som heter leiebånd hjemme, ikke engang halsbånd hadde jeg på hundene da jeg ankom klinikken i Grimstad… En smule flau entrer jeg venterommet med to løse hunder, men de oppfører seg helt normalt og legger seg ved siden av stolen min. Det andre hunder der, faktisk en hel haug små lodotter med 4 bein. Lodotter uten oppdragelse. En hannhund kommer bort og vil ri på Ceildh, hvorpå hun raskt parkerer han der han hører hjemme. Dekk! Spottie får det for seg at hun skal gjete lodottene, jeg ser det på henne lang vei, hun er klar! Dekk! Katastrofen avverget. Du verden så lydige hunder, sier en av damene. He he, hun skulle ha visst hva vi driver med til daglig 😉

Øyelysinga går fint, damene oppfører seg. Det gikk raskt unna, og jeg fikk den beste beskjeden, de er helt fine!!!

Bildet: Ceildh skuer utover NM banen 2013.

Comments are closed.