1926670_10151818897831706_592452975_nIMG_0449Jeg fikk så innmari lyst til å fortelle litt om James!

James er min egen Hillbilly Deluxe’s kullbror, og han har fått utdelt en minst like stor personlighet som BillyBoy!. James bor i Skien hos Heidi og Torgrim Sørensen. Vi kom i kontakt via felles kjente da James var valp. De var på leting etter et nytt familie medlem, de hadde forelsket seg i BC, men hadde litt betenkeligheter med tanke på om det var riktig rase å satse på for dem. Ville de klare oppgaven med å gi han nok stimuli?

Så, altså, valget stod mellom Engelsk Bulldog og James… Heldigvis ble det James! De var solgt ved første møte 🙂

Nok av stimuli og arbeidsoppgaver har de sannelig klart å gi han! Han lever et ekstremt rikt liv som fullverdig familiemedlem med masse plikter. Det er så utrolig imponerende å se videosnutter av James som hjelper til med klesvask, bærer, bringer og henter. Vi undret en gang på om det gikk an å lære han å støvsuge, og den utfordringen tok de på strak arm!

James og Torgrim debuterte i lydighetsringen for ikke så lenge siden, og har imponert med gode resultater og opprykk. De har bla. en 1. og 2. plass i sin foreløpige karriere. Jeg gleder meg til fortsettelsen, og bøyer meg totalt i støvet… Dette fantastiske teamet har en ekstra utfordring, men lar seg ikke bremse av en rullestol! 25. mai starter de i klasse 3, og vi her på Nesbakken er kjempespente!!!

Comments are closed.