Vinter 2012 144 (2)I vinter har Billy (Hillbilly Deluxe) og jeg deltatt i Vintercupen i Rogaland. Den har bestått av 3 innledende runder, der de 10 beste gikk videre til en dobbelt-hent finale. Innledende runder har vært full klasse 3, på flotte og utfordrende baner.

Billy vant den første innledende runden. Der var sauen særlig utfordrende i løsning og inndriv, og nesten håpløs i deling og singling. Vi var blant de få som hadde alle momentene den dagen. I runde to ble det en 8. plass og så en 12. plass i runde 3. Før finalen hadde vi en 5. plass sammenlagt.

Vi kan ikke skryte av gode forberedelser før finalen. Billy hadde hatt fri i fire uker, og jeg hadde så vidt kommet meg på bena etter en større operasjon! Jeg hadde ærlig talt ikke helt troen på de store resultatene på forhånd… Men så gikk han så nydelig!!! Vi mistet noen poeng her og der, men de må jeg ta på min kappe. Da jeg skulle sende han ut første utgang var jeg så utydelig med kommandoen at han ble usikker, så han løp litt halvhjertet av sted, og kikket bak på meg, så vi tapte et par poeng der. Han hadde en knallfin andre utgang, dagens beste, vil jeg si! Han tok se bak kommandoen uten å nøle, og la seg fint ut til venstre. Jeg fikk litt panikk på kryssdrivet, for jeg følte sauen var litt lavt i forhold til portene, og endte med å ta de rett på oppsiden av porten! Og jeg greide å falle i bakken i sorteringen, så vi måtte begynne på nytt. Ellers gikk det riktig så fint, sauen var ikke helt enkel i løsningen og på inndrivet, men det ordnet han så flott opp i sel

D

Comments are closed.